Klaar voor de datasprint?

Kies voor maximale veiligheid en beschikbaarheid met de nieuwste generatie slimme storageoplossingen

Meer weten?

Uw onderneming beschikt over enorme hoeveelheden data. Ook de eisen aan beschikbaarheid en beveiliging worden steeds strenger en bijna elke technologische innovatie is gebaseerd op data. Bent u al klaar voor de datasprint?

Giant ICT ontwerpt, implementeert en beheert storage-oplossingen voor het mkb en mid-enterprise organisaties. Als betrouwbare kennispartner combineren we objectief advies, kwalitatief hoogwaardige ondersteuning en jarenlange ervaring in storage-oplossingen met een realistische aanpak.

Meer weten over onze aanpak en ervaring?

Funderingsspecialist Van ’t Hek Groep wilde een voorsprong nemen op de concurrentie. Samen met hen vormde Giant ICT een strategische samenwerking om betrouwbare en flexibele virtuele werkplekken in te richten. Meer weten?

Breng uw storage een stap verder

Hewlett Packard Enterprise (HPE) verlegt de grenzen van dataopslag.
De storagesystemen van HPE bieden échte resultaten, geen specificaties op papier.

99,9999% beschikbaarheid

Hybrid-ready

Eenvoudig beheer

Intelligent ontwerp

Ijzersterke prestaties

Data is het hart van de industriële sector

Optimale kwaliteitscontroles, intellectueel eigendom beschermen en multisite omgevingen: de industriële sector rekent op solide infrastructuur. Maar hoe zet je de stap van IT die digitalisering vertraagt naar IT die je business de flexibiliteit biedt om de concurrentie altijd voor te zijn? Slimme data-analyse geeft je realtime inzichten om productieprocessen continu te optimaliseren: veilig, snel en betrouwbaar. Ontdek de vijf belangrijkste datatrends van de industriële sector.

Meer intelligentie. Meer zekerheid.

Uw storagesystemen vervangen, uitbreiden of upgraden? Doe mee aan onze workshop en bereid u voor op een datagedreven toekomst!

Bedenken, bouwen en beheren. Aan de hand van praktische tips en concrete cases leren onze experts u alles over effectief datamanagement. Schrijf u snel in en ontdek de persoonlijke aanpak van Giant ICT

Op zoek naar meer informatie of professioneel advies?

GIANT ICT – J. Duikerweg 1, 1703 DH Heerhugowaard – Netherlands – T +31 72 575 10 10 – Privacy statement

en_GBEnglish