Alles weten over
Intelligent Storage?

Vraag hier onze informatiekit aan.

De volgende stap in data-storage? Dankzij een intelligente laag met AI en machine learning, geniet u van een zelfsturend, zelfherstellend en zelfoptimaliserend systeem. Geen eindeloos operationeel werk meer, geen 24/7 monitoring, geen stress over updates en vooral: geen zorgen over storingen en downtime. En dat alles kan ook gewoon pay-per-use. Ontdek nu de mogelijkheden.

Tijd voor een deep-dive in de nieuwste technologie?

Ontvang onze informatiekit bij u thuis of op kantoor.

100% gegarandeerde databeschikbaarheid, eenvoudiger beheer, meer schaalbaarheid en alleen betalen voor wat u gebruikt. Dàt is Intelligent Storage met HPE GreenLake Flex Capacity.

Benieuwd naar de resultaten, de gebruikservaring, de mogelijkheden of de technische details? U vindt alles terug in deze informatiekit.

Vraag nu uw informatiekit aan en ontvang naast de heldere documentatie over HPE Intelligent Storage & HPE GreenLake ook een draadloze oplader voor uw smartphone én een HPE USB stick.

%

Tot 93% tijdsbesparing door het vereenvoudigen en automatiseren
van operationele taken.

%

79% lagere operationele kosten door datareductie en inzichten uit de recommendation engine.

%

100% databeschikbaarheid. Gegarandeerd. Dankzij het detecteren en voorkomen van problemen.

Vragen over Intelligent
Storage of flexibele kosten voor uw IT-infrastructuur?

De experts bij HPE staan altijd voor u klaar met advies, tips en ondersteuning waar nodig. Wilt u graag zien wat deze innovatie in de praktijk kan? Aarzel dan niet om een demo aan te vragen.

Stroombaan 16, 1181 VX Amstelveen, Nederland – + 31 20 245 0000
© Copyright 2018 Hewlett Packard Enterprise Development LP
en_GBEnglish