Haal het maximale
uit Hybrid IT

Synergy Hybrid Cloud draait de rollen om

IT verandert constant. Net als 80% van de organisaties in Nederland heeft u daarom waarschijnlijk een vorm van Hybrid IT. Maar hoewel uw infrastructuur in omvang toenam en werd gemoderniseerd, gaat het beheer nog steeds ongeveer op dezelfde manier. Nieuwe systemen in uw datacenter komen met hun eigen onderhoud- en beheersoftware. Servers, storage en netwerken zijn niet altid met elkaar gelinkt. Het gevolg? Systeembeheerders zijn in een bijzonder complexe omgeving continu op zoek naar een overzicht en hebben hun handen vol met troubleshooting en operationele taken.

Om van die beheersilo’s af te komen, ontwikkelde HPE samen met Intel en VMware Synergy Hybrid Cloud. In deze hybride omgeving worden de rollen omgedraaid. U bent niet langer in de weer met uw datacenter. Uw datacenter werkt nu voor u. Hoe? Met de intelligente infrastructuur, gebaseerd op HPE Synergy en InfoSight en VMware Cloud Foundation kunt u elke uitdaging aan en zorgt uw infrastructuur ervoor dat u wendbaar kunt inspelen op veranderingen. Via één eenvoudige beheerlaag kunt u alles netjes volgen.

Versterk uw hybride omgeving.
Draai nu de rollen om.

Operationele taken maken plaats om aan de slag te gaan met
waardevolle inzichten uit het datacenter.

In deze gids ontdekt u…

– De uitdagingen van elke hybride omgeving
– De volgende stap voor uw datacenter
– 8 voordelen van Composable Infrastructuur
– De meerwaarde van Synergy Hybrid Cloud

%

lagere TCO door totale integratie

%

tijdsbesparing dankzij geautomatiseerd dagelijks beheer

%

lagere operationele kosten door een gecentraliseerde beheerlaag

%

van de problemen automatisch voorspeld én voorkomen dankzij kunstmatige intelligentie

Synergy Hybrid Cloud

legt de basis voor partnerships en continuïteit

Opereer in één consistente omgeving

De virtualisatie-mogelijkheden op basis van VMware Cloud Foundation zorgen voor een gecentraliseerde beheerlaag. Zo vermindert de complexiteit aanzienlijk en krijgt u meteen weer overzicht in uw IT-omgeving.

Vertrouw op krachtige processors

HPE vertrouwt al jaren op de krachtige processors van Intel. Dat is bij HPE Synergy niet anders: zo kunt u rekenen op alle rekenkracht die uw moderne workloads nodig hebben.

Beheer workloads in één eenvoudige interface

Krijg een overzicht van al uw resources en workloads met HPE OneView. Breng al uw verschillende omgevingen samen in één eenvoudige beheerinterface. Automatiseer workloads en versnel uw business-processen.

Reken op Artificial Intelligence

Voorspel en voorkom problemen nog voordat ze zich stellen met HPE InfoSight. En vertrouw op realtime inzichten uit uw datacenter om prestaties te verhogen en kosten te besparen.

Betaal enkel voor wat u verbruikt

Verlaag uw TCO met IT on demand. Kies voor IT ‘as a Service’ in het pay-per-use-model van HPE Greenlake. Zo geniet u van het flexibele kostenmodel van cloud voor uw on-premise infrastructuur.

Klaar om de rollen om te draaien?

Laat uw datacenter het werk doen, zodat u de handen vrij houdt voor innovatie en continuïteit

Benieuwd naar de meerwaarde van Synergy Hybrid Cloud voor uw organisatie? Neem contact op met onze experts voor meer informatie.

Stroombaan 16, 1181 VX Amstelveen, Nederland – + 31 20 245 0000
© Copyright 2020 Hewlett Packard Enterprise Development LP

en_GBEnglish