Ook eens een Nimble Storage proberen?

Zomerperiode = komkommertijd? Niet in de wereld van CSP’s/MSP’s. Want deze zomer dagen wij DHPA leden uit om gedurende twee maanden een HPE Nimble All Flash storage systeem uit te proberen. Gratis en voor niets! Krijg je het voor elkaar om de unit zover te testen dat de stoom er uit komt? Dan behoort een bezoek aan de demo- en testlocaties in Europa tot de mogelijkheden***.

Maak je datacenter slimmer, betrouwbaarder en autonoom

In de wereld van service providers neemt de behoefte aan storagecapaciteit alleen maar toe. Maar die storage moet niet alleen snel en betrouwbaar zijn, maar ook een goede prijs/prestatie hebben. Klinkt 2 cent per gigabyte je dan niet als muziek in de oren?

We stellen je daarom graag voor aan HPE Nimble storage, de snelste, goedkoopste en meest beschikbare storageoplossing ter wereld met een gegarandeerde uptime van 99,9999%.

Als DHPA lid kun je HPE Nimble storage kosteloos uitproberen!* En het mooie is: je hoeft zelf niets te doen! HPE regelt de levering, installatie en, mocht het niet bevallen, ook weer het ophalen van het apparaat.

Wat krijg je geleverd:

  • Een HPE Nimble All Flash systeem met 16TB aan effectieve storage
  • 100K+ random mixed iops
  • 10Gbe iSCSI of 16Gb Fibrechannel aansluiting
  • InfoSight Artificial Intelligence software

We zijn erg benieuwd of de oplossing bevalt. We begrijpen natuurlijk heel goed dat je alles op alles zult zetten om de prestaties zover mogelijk op te drijven. Daarom bieden we je, als je ons een compleet testrapport aanlevert, in ruil een Apple iWatch aan.**

What you get is wat you want?

Genoeg getest en tevreden? Dan kun je de unit houden tegen een speciale DHPA prijs. Deze prijs ligt ver beneden de normale marktpricing en is alleen geldig voor DHPA leden. Schrijf nu in! Deze POC is te bestellen tot 1 september 2019. De looptijd van de POC is 2 maanden vanaf aflevering.

*Vendoren zijn uitgesloten van deze Proof of Concept
** 1 Apple iWatch 4 per aanvraag/bedrijf
*** Er zijn voorwaarden verbonden aan de kosten die HPE vergoedt voor deze reis. Neem voor meer informatie contact op met uw HPE contactpersoon.

en_GBEnglish