Klaar met achter
de feiten aanlopen?

Intelligent Datacenter van Deltics
voorkomt problemen voordat ze zich voordoen.

Klaar met achter de feiten aanlopen?

Intelligent Datacenter van Deltics
voorkomt problemen voordat ze zich voordoen.

In de maakindustrie van vandaag is een naadloze beschikbaarheid van uw kritische applicaties cruciaal. Slechts één minuut downtime kost uw organisatie veel geld. Met gevoelige data en patenten is ook veiligheid een prioriteit. Bij een grote datalek is de imagoschade voor organisaties vaak onherstelbaar.

In uw databeheer staat er veel op het spel en bij beschikbaarheidsproblemen is uw IT-afdeling vaak kop van jut. Het resultaat? Eindeloze troubleshooting, nachtwerk en achter de feiten aanlopen. Hoe voert u een proactief IT-beleid, in plaats van reactief problemen op te lossen?

De kracht van AI in uw datacenter

Met Deltics Intelligent Datacenter op basis van HPE InfoSight kiest u voor een next-gen datacenter met de kracht van solide HPE-technologie.

InfoSight is een cloud-based dataplatform dat uw infrastructuur 24/7 monitort en analyseert. Met behulp van artificial intelligence voorspelt en voorkomt onze datacenteroplossing automatisch problemen die leiden tot downtime of trage applicaties. Zo garandeert Deltics maximale prestaties en naadloze uptime.

Kies voor een revolutie in uw datacenter

Manuele tuning

Efficiënt beheer

Reactieve probleemoplossing

Proactieve strategie

Eindeloze troubleshooting

Automatische optimalisaties

Klaar voor ongeziene prestaties en maximale beschikbaarheid?

Het uitbreiden, vervangen of upgraden van uw datacenter is het ideale moment om slimme keuzes te maken. Met Deltics kiest u voor een oplossing op maat. Zet nu uw eerste stap naar een intelligent datacenter met HPE InfoSight. Download de Deltics Datagids voor de maakindustrie en ontdek de drie grootste uitdagingen voor uw dataomgeving vandaag.

Next-gen technologie voor
een naadloze ervaring

Met de innovatieve oplossingen van Hewlett Packard Enterprise kiest Deltics voor ijzersterke resultaten. HPE en Deltics combineren jarenlange ervaring in de maakindustrie met technische knowhow.
Zo creëren we samen oplossingen op maat voor elk bedrijf.

Met Deltics samen voor de beste performance

Ruim 30 jaar ontwikkelt Deltics innovatieve IT-oplossing voor organisaties in de maakindustrie. Met onze hands-on aanpak en uitgebreide ervaring in de sector zetten we ideeën om in waarde voor uw bedrijf. Ambitieus, betrokken en ondernemend. Zo ervaren onze klanten Deltics.

Klaar voor revolutionaire IT?

Boek een assessment met de gecertificeerde engineers van Deltics en ontdek samen de efficiëntiewinst van Intelligent Datacenter voor uw onderneming. Deltics, samen voor de beste performance.

Vraag hier een assessment aan

Copyright © 2019 Deltics. – All rights reserved | Privacy statement | Disclaimer
en_GBEnglish