Meer zekerheid voor uw bedrijfskritische applicaties?

HOGERE PRESTATIES & MAXIMALE BESCHIKBAARHEID
VOOR UW BEDRIJFSKRITISCHE APPLICATIES

VERTROUW OP BASEFARM VOOR UW HOSTING EN APPLICATIEBEHEER

Meer zekerheid voor uw bedrijfskritische applicaties?

Wat als uw cruciale applicaties een uur lang niet zouden werken? Uw organisatie steunt op de flexibiliteit, beschikbaarheid, prestaties en beveiliging van uw bedrijfskritische applicaties. Toch vraagt het steeds meer tijd en doorgedreven expertise om uw applicaties in de lucht te houden. En ook de verwachtingen op vlak van prestaties, security en schaalbaarheid zijn enorm toegenomen.

ONTDEK IN TWEE MINUTEN HOE BASEFARM U KAN HELPEN

Geen technische zorgen meer over hosting en applicatiebeheer? Onze ervaren experts zorgen voor de beschikbaarheid, schaalbaarheid, prestaties én beveiliging van uw bedrijfskritische applicaties.

WAAROM KIEZEN VOOR BASEFARM?

BESCHIKBAARHEID

Wij staan garant voor maximale uptime.

PRESTATIES

Wij leveren de snelle application performance die vandaag wordt verwacht.

SECURITY

Basefarm kan instaan voor uw back-ups, updates, patching en security.

ONDERSTEUNING

Onze experts monitoren uw applicaties in real-time en staan 24/7/365 klaar.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Mark Stadhouders van Exact

Tachtigduizend webpagina’s centraliseren naar één platform. Binnen drie maanden. Om dit project te doen slagen, was een nauwe samenwerking een vereiste. Engineers van Basefarm, een HPE Preferred Partner, werden toegevoegd aan het team van Exact. Samen ontwikkelden zij één centraal en stabiel platform, exact. com, met cruciale functionaliteiten en (beheer)tools.

D-reizen

D-reizen is al 30 jaar dé full-service reisorganisatie van Nederland. Van losse vliegtickets tot complete rondreizen, van zonvakantie tot wintersport en van stedentrip tot kampeervakantie, D-reizen verzorgt vrijwel iedere denkbare reis. Via de 190 winkels en de D-reizen website worden dagelijks aantrekkelijke reizen aangeboden tegen scherpe tarieven.

BASEFARM & HEWLETT PACKARD ENTERPRISE: EEN STRAKKE SAMENWERKING, GEBASEERD OP INNOVATIEF LEIDERSCHAP

Basefarm levert hosting en applicatiebeheer op het hoogste niveau. Om te blijven voldoen aan de stijgende verwachtingen van hun klanten, kan Basefarm vertrouwen op de technologieën en expertise van Hewlett Packard Enterprise (HPE). Samen zoeken ze antwoorden voor complexe uitdagingen en zetten ze pilootprojecten op met baanbrekende innovatie om de dienstverlening en garanties te blijven verbeteren

LEG UW TECHNISCHE ZORGEN IN ONZE ERVAREN HANDEN

Besteed geen kostbare tijd meer aan terugkerend operationeel werk. Investeer meer in wat voor uw onderneming doorslaggevend is.  Als ervaren partner staat Basefarm voor IT-services die beloftes waarmaken.

Voor elk project steunen we op een doordachte aanpak, gebaseerd op vertrouwen. Wij houden vanaf het eerste gesprek rekening met elk detail: van uw IT-infrastructuur en traffic load tot de veiligheidsrisico’s en uw beschikbare budget.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW ORGANISATIE?

Basefarm B.V.
Beechavenue 106
1119 PP Schiphol-Rijk
Tel. 020 406 64 66
info@basefarm.nl


en_GBEnglish